vineri, 12 februarie 2016

Chec la cană de casă (Homemade Mug Cake)


Ingrediente
  • 4 linguri rase de făină albă de grâu
  • 4 linguri rase de zahăr
  • 3 linguri de lapte 
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 linguriţă de praf de copt
  • 1 linguriţă de cacao // 1 linguriţă de zahăr vanilat (la alegere)
  • 1 ou
Mod de preparare
Puneţi făina şi zahărul într-un bol (sau puteţi să le puneţi direct în cană) şi le amestecaţi. Adăugaţi praful de copt şi cacao/zahăr vanilat/esenţă de vanilie. Puneţi laptele şi uleiul, oul şi amestecaţi ingredientele. Turnaţi totul într-o cană mai mare şi o puneţi la microunde 2 minute jumătate-3.

Poftă bună :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu